ВИРОБНИЧА ПРАКТИКА ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ ОС БАКАЛАВР І КУРСУ ЗАОЧНОЇ ФОРМИ НАВЧАННЯ

Надрукувати

  31 березня 2022 року о 12:00 було проведено настановчу онлайн-конференцію з практики для здобувачів вищої освіти ОС Бакалавр І курсу заочної форми навчання 12, 13, 14 груп факультету початкової освіти, які навчаються за спеціальністю 013 Початкова освіта. Освітня програма: Початкова освіта.

  Термін проходження практики: з 04.04. 2022 по 15. 05. 2022 року.

 Груповим керівником призначено доктора педагогічних наук, професора кафедри фахових методик та інноваційних технологій у початковій школі  Кравчук О. В.

 3103

  На онлнайн-конференції був присутній декан факультету кандидат психологічних наук, професор Якимчук Б. А., груповий керівник практики доктор педагогічних наук, професор кафедри фахових методик та інноваційних технологій у початковій школі  Кравчук О. В., завідувач кафедри фахових методик та інноваційних технологій у початковій школі  доктор педагогічних наук, професор Комар О. А. та заступник декана з педагогічної практики викладач кафедри фахових методик та інноваційних технологій у початковій школі  Байдюк Л. М.

  Здобувачів вищої освіти ознайомлено з наказом ректора № 271о/д від 13.03.2022 р. «Про організацію освітнього процесу з 14 березня до 2 квітня 2022 р.» виконувати адаптовані завдання програм практик до умов реалізації дистанційного навчання.

  Також груповий керівник озвучила адаптовані завдання виробничої практики та ознайомила з сайтами Міністерства освіти і науки України, які допоможуть у підготовці та проходженні практики.

  Бажаємо продуктивної практики!