АДАПТАЦІЯ ЗАВДАНЬ ПРОГРАМ ВИРОБНИЧИХ ТА НАВЧАЛЬНИХ ПРАКТИК ДО УМОВ РЕАЛІЗАЦІЇ ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ

Надрукувати

  Відповідно до наказу ректора № 271 о/д від 11.03.2022 р.  «Про організацію освітнього процесу з 14 березня до 2 квітня 2022 року» адаптувати завдання програм виробничих та навчальних  практик до умов реалізації дистанційного навчання.

  14 березня 2022 року відбулося онлайн-засідання групових керівників практик, на якому було адаптовано завдання практик для здобувачів вищої освіти. А саме:

  1. Адаптовано програму виробничої практики для здобувачів вищої освіти ОС Бакалавр І курсу факультету початкової освіти денної та заочної форми навчання, які навчаються за спеціальністю Початкова освіта. Освітня програма: Початкова освіта.

  Термін проходження практики:

  1. Адаптовано програму виробничої практики для здобувачів вищої освіти ОС Бакалавр ІІ курсу денної форми навчання факультету початкової освіти, які навчаються за спеціальністю 013 Початкова освіта.

  Термін проходження практики (21у-24у групи): з 11. 04. 2022 р. по 08. 05. 2022 року.

  1. Адаптовано програму виробничої практики в початковій школі для здобувачів вищої освіти ОС Бакалавр IІІ курсу денної та заочної форми навчання факультету початкової освіти, які навчаються за спеціальністю 013Початкова освіта.

  Термін проходження практики:

  1. Адаптовано програму виробничої практики для здобувачів вищої освіти ОС Бакалавр IV курсу денної та заочної форми навчання факультету початкової освіти, які навчаються за спеціальністю 013 Початкова освіта.

  Термін проходження практики:

  1. Адаптовано програму виробничої практики в початковій школі для здобувачів вищої освіти ОС Магістр І курсу факультету початкової освіти денної та заочної форм навчання, які навчаються за спеціальністю 013 Початкова освіта.

  Термін проходження практики:

 

1403