Міжнародна акція Всесвітній день прибирання «World Cleanup Day»

Надрукувати

  З метою поліпшення екологічної ситуації України, розвитку Всеукраїнського волонтерського руху, спільного прагнення до кращого майбутнього в розбудові екологічного сектору, Всеукраїнський молодіжний рух «Let’s do it Ukraine» спільно з міжнародним рухом «Let’s Do It World» за підтримки органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, громадських організацій, об’єднань, соціально відповідального бізнесу та медіа проводить щорічну соціально-екологічну акцію з прибирання зелених зон та благоустрою територій.

  Міжнародна акція Всесвітній день прибирання «World Cleanup Day» відбулася у 24 регіонах України та 180 країнах світу 18 вересня 2021 року о 10:00 з дотриманням карантинних норм та обмежень.

  Під гаслом «Побачив? Прибери» 18 вересня 2021року студенти факультету початкової освіти разом із кураторами долучилися до акції Всесвітній день прибирання «World Cleanup Day».

 09

  Акція має глибоке суспільне значення у формуванні національної культури чистоти, адже об’єднує громадянське суспільство, представників бізнесу та органи державної влади у вирішенні питань правильного поводження з відходами та одночасно сприяє розвитку.