ВИРОБНИЧА ПРАКТИКА

Надрукувати

До уваги студентів І М курсу (1 р. 4 м.)

  Згідно з робочим навчальним планом та графіком освітнього процесу прошу направити на практику здобувачів вищої освіти ОС «Магістр» І курсу факультету початкової освіти, які навчаються за спеціальністю 013 Початкова освіта освітніми програмами Початкова освіта. Психологія, Початкова освіта. Дошкільна освіта, Початкова освіта. Середня освіта (Інформатика) на виробничу практику з відривом від навчання з 05. 04. 2021 по 02. 05. 2021 року.

  161 група – Уманська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №8 Уманської міської ради Черкаської області, за місцем проживання та працевлаштування.

  Керівник групи: кандидат психологічних наук, доцент кафедри психології Вахоцька Ірина Олександрівна.

  162 група – Уманська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №8 Уманської міської ради Черкаської області, за місцем проживання та працевлаштування.

  Керівник групи: кандидат психологічних наук, доцент кафедри психології Діхтяренко Світлана Сергіївна.

  163 група – за місцем проживання та працевлаштування.

  Керівник групи: старший викладач кафедри інформатики і інформаційно – комунікаційних технологій Паршукова Леся Миколаївна.

  164 група – Дошкільний навчальний заклад комбінованого типу №15 міста Умань, за місцем проживання та працевлаштування.

  Керівник групи: кандидат педагогічних наук, доцент кафедри дошкільної освіти Попиченко Світлана Сергіївна.

  До завершення карантинних заходів завдання практики здобувачі повинні виконувати в дистанційному режимі та у період проходження практики дотримуватись обмежувальних протиепідемічних заходів.