КУРСИ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ «АРТ-ТЕРАПІЯ У ГРУПІ ПРОДОВЖЕНОГО ДНЯ» ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 013 ПОЧАТКОВА ОСВІТА

Надрукувати

  19 березня на факультеті початкової освіти завершили роботу зі спеціальності 013 Початкова освіта на тему: «Арт-терапія у групі продовженого дня» (30 годин / 1 кредит ЄКТС).

  Заняття зі слухачами курсів проводила викладач кафедри фахових методик та інноваційних технологій у початковій школі Пісняк Валентина Степанівна.

  На курсах розглядалися такі питання: арт-терапія як засіб самовираження творчого потенціалу вихованців групи продовженого дня; використання методів арт-терапії в роботі з дітьми групи продовженого дня; застосування елементів арт-терапії для роботи в групі продовженого дня; цікаві техніки арт-терапії в роботі вихователя групи продовженого дня.

  Слухачі курсів дізналися про те, що арт-терапія одночасно розвиває дитину, підвищує самооцінку, її застосовують в корекції тривожності, агресивності, гіперактивності, гіпоактивності, та інших психологічних проблемах; дізнатися про використання арт-терапії у складних ситуаціях під час спілкуванні з дітьми, навчитися простих та ефективних технік використанням різних напрямків арт-терапії.

  Не зважаючи на те, що заняття проводяться в он-лайн форматі, слухачі активно долучаються до обговорення особливостей проходження курсів в умовах дистанційного навчання.

  «Змістовно», «професійно», «цікаво», «глибоко», «практично корисно», … ‒ це ті відгуки, а також слова вдячності, які було отримано від слухачів курсів.

 Photo 2021 03 19 10 41 42