НАЗДОЖЕНЕМО: КУРС ПРО ПОДОЛАННЯ ОСВІТНІХ ВТРАТ

Надрукувати

  В наслідок стресових умов, спричинених пандемією COVI-19, війною, повітряними тривогами, за останні роки в Україні значно погіршилися результати навчання дітей. Сьогодні перед вчителями стоїть непроста задача надолужити освітні втрати. Питання подолання освітніх втрат учнів нерозривно пов’язане з якісною організацією дистанційного та змішаного навчання.

  Протягом 10-12 січня 2024 року на факультеті проходили навчання для вчителів початкової школи з питань подолання освітніх втрат від громадської спілки «Освіторія» у партнерстві з Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ), Міністерством освіти і науки України за підтримки Глобального партнерства заради освіти (GPE) й уряду Японії.

002

  З вчителями працювала тренерка Наталія Загоруйко. Протягом трьох днів більше 60 педагогів знайомилися з інструментами виявлення та подолання освітніх втрат, з алгоритмами та ресурсами, перевагами інтегрованого підходу до навчання, можливостями діагностування сформованості компетентності учнів початкової школи. Вчилися складати програму по надолуженню освітніх втрат. Отримали практичні інструменти для надолуження знань що вимагає сьогодення і сучасні учні.

0607

 

  Дякуємо вчителям – за проявлений інтерес та творчу атмосферу, Сподіваємося, що отримані знання та досвід педагоги використають у своїй роботі.