Heder6 1

Header6 0


НОВИНИ

03
09 квітня 2024

Наближаємо Перемогу

  9 квітня Факультет соціальної та психологічної освіти організував захід - благодійний патріотичний забіг "Наближаємо Перемогу". Мета забігу - зібрати кошти на підтримку ЗСУ. 

00
08 квітня 2024

ОСОБЛИВОСТІ РОБОТИ В ІНКЛЮЗИВНОМУ СЕРЕДОВИЩІ НУШ

  08.04.24 р. на факультеті початкової освіти розпочалися курси підвищення кваліфікації педагогічних працівників спеціальності 013 Початкова освіта. Термін навчання: 1 тиждень (1 кредит ЄКТС становить 30 навчальних годин).

012
04 квітня 2024

ГОСТЬОВА ЛЕКЦІЯ «ОСИПА ЗАКЛИНСЬКА: ЖИТТЯ ЯК ДАВНІЙ ПЕРЕПИС...»

  03 квітня 2024 року науково-педагогічні працівники та здобувачі вищої освіти факультету початкової освіти долучилися до гостьової лекції на тему: «Осипа Заклинська: життя як давній перепис...» у межах серії просвітницьких вебінарів «Цвіт української педагогіки: сучасне і минуле».

00
03 квітня 2024

ТЕХНІКИ ЗЦІЛЕННЯ ДЛЯ МОЛОДШИХ ШКОЛЯРІВ

  Війна в Україні стала для всіх великим викликом. Вона є психотравмуючим фактором не лише для дорослих але й для дітей. Саме тому, 3 квітня 2024 року на базі Уманської гімназії №7 арттерапевт інклюзивно-ресурсного хабу ВО «ЧЕРКАЩАНИ», доктор філософії, викладач кафедри фахових методик та інноваційних технологій у початковій школі Пісняк Валентина Степанівна провела майстерку для учнів 2 класу на тему «Техніки зцілення для молодших школярів».

001
02 квітня 2024

ВІДКРИТЕ КОНКУРСНЕ ЗАНЯТТЯ «МОДЕЛЬ УЧИТЕЛЯ ХХІ СТОЛІТТЯ»

  2 квітня 2024 року доцент кафедри виховних технологій та педагогічної творчості Ірина Дзюбенко провела відкрите конкурсне заняття з навчальної дисципліни «Вступ до спеціальності» на факультеті природничої освіти та природокористування для здобувачів вищої освіти ІІ курсу на тему: «Модель учителя ХХІ століття».

040
02 квітня 2024

ЧИСТО НЕ ТАМ, ДЕ ПРИБИРАЮТЬ, А ТАМ, ДЕ НЕ СМІТЯТЬ!

  01 квітня 2024 року доцентом кафедри теорії початкового навчання Павлом Дячуком було проведено заняття з самообслуговування в рамках програми «Дизайн та технології в початковій школі» для здобувачів вищої освіти 22 і 161 м підгруп факультету початкової освіти.

МИ В ІНТЕРНЕТ ПРОСТОРІ

Наші сторінки в соціальних мережах. Інформація, новини та цікаві моменти з життя студентів.

СТУДЕНТСЬКИЙ НАРОДНИЙ ТЕАТР

Студентський народний театр драми і комедії Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

СТУДЕНТСЬКЕ ЖИТТЯ

Таємниці життя наших студентів ;)

НАШІ ДОСЯГНЕНЯ

Досягнення наших викладачів та студентів.